Hjälp

FAQ

OM OSS

Byggofferter

Vi lämnar gärna offert för våra tjänster och den är självklart gratis. Är ni intresserade av någon av våra byggtjänster kan ringa oss på 08-31 75 57.

Vissa arbeten är bättre att se på plats vid sådana situationer kommer vi gärna ut och lämnar offert hos er. Ring oss eller skicka ett email så bokar vi en lämplig tid för besök.

Vilka vi är

AES BYGG & RIV AB

 

Telefon

08-31 75 57

Adress

Infanterigatan 4
171 59 SOLNA

Organisationsnummer

559070-7310

Godkända för F-skatt

Ni kan även fylla i formuläret på våran kontakt sida så återkommer vi snarast. Tillbaks till första sidan?

 

Vi är försäkrade hos Trygg Hansa

Vad vi gör

Vi gör det mesta inom bygg och rivning i Stockholm. Det är allt från att tapetsera om rum till att renovera hela hus. Läs mer om våra olika byggtjänster eller kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för er. Läs mer om oss och vad vi värdesätter.

Försäkring

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa. Alla våra arbeten utförs enligt gällande regler och standarder för bygg och rivning.

Vi anlitar även underentreprenörer i vissa fall när speciella certifikat eller behörigheter behövs. Det kan vara allt från VVS till elektriker som är certifierade. På det sättet sparar även ni som kund tid genom att inte behöva anlita olika hantverkare för olika moment, vi sköter det åt er.

aes-trygg-hansa

ROT-AVDRAGET

Krav för ROT-Avdrag

  • Du måste ha fyllt minst 18 år vid beskattningsårets utgång
  • Du är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90 procent av din totala inkomst
  • Du måste ha betalat för arbetet före årsskiftet för att avdraget ska komma med i din deklaration året efter
  • Du ska ha rotavdrag kvar att utnyttja.
  • Du måste betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rotarbete.
  • Ett dödsbo kan få rotavdrag men enbart för arbete som är utfört före dödsfallet.

Läs mer om vilka regler som gäller för ROT hos skatteverket här.

Vad är ROT-Avdraget

ROT-Avdraget ger privatpersoner boende i bostadsrätter eller småhus rätt till att dra av 30% av arbetskostnaden när man anlitar hantverkare för olika bygg och renoverings arbeten.

Vem kan utnyttja ROT-Avdraget

Privatpersoner som äger bostadsrätter eller småhus har rätt till ROT. Avdraget görs med 30% på arbetskostnaden och upp till 50.000kr/år. Är ni två som bor på samma adress kan ni dra av upp till 100.000kr/år.

När ni anlitar oss sköter vi hela processen med avdraget hos Skatteverket, så ni slipper tänka på det.

Läs mer om vilka regler som gäller för ROT hos skatteverket här.

Mer om ROT-Avdraget

Hos skatteverket hittar ni all information om ROT-Avdraget och vilka regler som gäller. Läs mer hos Skatteverket här.

Ni kan även ringa Skatteupplysningen på 0771–567 567 för all information.

MÅLERI

Målning utomhus

Målning utomhus beror ofta på vädret. Under vintertid och kallt väder är det svårt att måla utomhus. Så planera utomhusmålning av fasader, staket, vägger mm så vädret är rätt.

Gå till vår sida för måleri för att se mer information om vad vi målar.

BADRUMSRENOVERING

Att tänka på vid badrumsrenovering

Planera noga er badrumsrenovering innan ni sätter igång. Fundera på vilken stil badrummet ska ha för att passa ert hem. Tänk på en budget hur mycket ni vill betala för ert nya badrum då renovering av badrum beroende på material och utseende kan skilja enormt i pris.

Hur lång tid tar det att renovera badrum

Beroende på storlek och utförande tar det ungefär 4-6 veckor att renovera ett badrum.

KÖKSRENOVERING

Att tänka på vid köksrenovering

Köket är en central punkt i hemmet och därför behöver man noga planera sin köksrenovering innan man sätter igång. Fundera på vilken stil köket ska ha för att passa ert hem. Tänk på en budget hur mycket ni vill betala för ert nya kök då köksrenovering beroende på material och utseende kan skilja enormt i pris.

Montering av kök

Vi monterar färdigkök från IKEA, Kvik och andra tillverkare av kök på svenska marknaden. Förutom montering av färdigkök bygger vi och monterar måttanpassade kök efter era ritningar eller ritningar vi tar fram tillsammans. En offert för köksrenovering är alltid gratis hos oss och vi kommer gärna till er och lämnar offert på plats.

Rivning av kök

Vi river kök i Stockholm snabbt och kostnadseffektivt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert om ni behöver riva köket.

MURNING

Vad vi murar

Vi murar och bygger det mesta i hela Stockholmsregionen. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för murning eller ring oss på 08-31 75 57.

Omfogning och reparation av skorstenar

Med åldern slits både fogarna och teglet på skorstenar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för er skorsten eller ring oss på 08-31 75 57. Intresserade av vad vi gör förutom lagar skorstenar? Kontakta oss så berättar vi mer.

GOLVLÄGGNING

Kan man renovera parkettgolv

Parkettgolv kan oftast renoveras och slipas flera gånger. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för golväggning eller ring oss på 08-31 75 57. Intresserade av vad vi gör förutom lägger och slipar golv?

TAKLÄGGNING

Hur ofta ska man tvätta taket

Oftast tvättar man tak när mossa eller smuts förhindrar avrinningen. Förutom att behålla avrinningen väljer många att tvätta sitt tak för att ge huset ett fräschare utseende.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för takllägning eller taktvätt eller ring oss på 08-31 75 57.

Intresserade av vad vi gör förutom takläggning och tvätt?

Läckande tak?

Taket är husets viktigaste skydd mot mot vårt hårda nordiska klimat. Ni bör regelbundet se över taket om det läcker för att i god tid kunna åtgärda läckaget och undvika höga kostnader som dåliga tak medför.

Har ni fler frågor?

Ska man bygga om eller renovera har man ofta många frågor. I fall ni har fler frågor eller undrar om vi kan göra något annat är ni välkomna att kontakta oss.

Skriv till oss eller ring på 08-31 75 57 så hjälper vi med era frågor om bygg och rivning i Stockholm.