Om Oss

Vilka vi är

Vad vi står för!

Kvalitet0%
Kundnöjdhet0%
Jobb avslutade i tid0%

Vi är belägna i Solna

Men utför jobb i hela Stockholm. Ring oss på 08-31 75 57 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster inom bygg & riv. Vi kommer gärna ut och lämnar offert på plats helt kostnadsfritt. Se våra tjänster inom bygg & riv här.

AES Bygg & Riv AB

VI är ett byggföretag i Stockholm med bred kompetens och stor passion för kvalitet när det gäller allt inom bygg och riv. Vi jobbar med både privatpersoner och företag i hela Stockholm. Hos oss är inget jobb för litet eller för stort och vi lägger alltid samma energi för att överträffa våra kunders förväntningar. Här kan ni läsa om alla våra byggtjänster vi utför.

Bygg eller renovering

Renovering och ombyggnad innebär ibland väldigt många frågor för våra kunder. Därför har ni alltid en personlig projektledare hos oss. Så vare sig det är ett större projekt eller en enkel ommålning i Stockholm så har ni som kund alltid en personlig projektledare ni kan kontakta med eventuella frågor ni har. Intresserade av mer inom bygg och riv? Läs vår bygg blogg där ni kan hitta aktuella erbjudanden och tips för hemmafixaren som vill göra det själv.

aes-trygg-hansa

Vi är försäkrade hos Trygg Hansa och Godkända för F-skatt. Vi utför även ROT arbeten åt privatpersoner. Läs mer om hur ni kan utnyttja ROT-avdraget bland våra frågor & svar.

KOSTNADSFRI OFFERT: ‬08-31 75 57

Eller använd formuläret. Vi återkommer inom 24 timmar.

FÖRSÄKRADE HOS

aes-trygg-hansa