Badrumsrenovering Stockholm – Renovera badrum Stockholm

Renovering & ombyggnad av badrum

FRÅGOR?

Ring Oss

08-31 75 57

Mån-Fre 07:00 – 17:00

KONTAKTA OSS

  FÖLJ OSS

  Badrumsrenovering Stockholm – renovera badrum Stockholm

  Badrumsrenovering stockholm renovera

  Nytt badrum eller renovera badrum i Stockholm?

  Vi är specialister på badrumsrenovering och utför allt från kompletta nya badrum till mindre jobb som att byta tvättställ tex åt privatpersoner och företag i hela Stockholm med omnejd. Vid badrumsrenoveringar utgår vi från en fastställd tidsplan och budget då badrummet är en viktig del hemma och vi försöker minimera bekymret som renoveringen medför.

  Högkvalitativ badrumsrenovering i Stockholm

  Vi på AES har lång erfarenhet av renovering och ombyggnad av badrum i Stockholm. Vårt mål är att förvandla ert badrum till vardagens mest rofyllda rum, utan att tumma på vare sig funktionalitet eller kvalitet, och alltid efter en fastställd budget. Vi arbetar oavkortat efter era önskemål och kompromissar aldrig med slutresultatet. Hos oss går kvalitet och effektivitet hand i hand då vi alltid strävar efter nöjda kunder.

  Nytt badrum stockholm renovera badrum badrumsrenovering

  Det ska vara enkelt med nytt badrum

  Vi sköter hela processen med renoveringen! Detta innebär en trygghet för er som kund, då vi är det enda företaget ni behöver ha kontakt med under hela processen ert badrum förvandlas. Underleverantörer vare sig det är rörmokare, plattsättare eller elektriker tar vi hand om så allt byggs enligt godkänd byggstandard. Ni har även er personliga projektledare på plats under hela renoveringen.

  Från början till slut

  Om ni vill ha hjälp med inspiration till inredningslösningar och materialval till badrummet så kan vi självklart bistå med det. Vi har gedigen kunskap kring vilka material som passar bäst i badrum och är medvetna om hur kostsamt det kan bli med brister i materialval och installation. Om ni har en idé över hur ni vill att ert badrum ska utformas, tittar vi gärna på den tillsammans med er. Då kan vi vid behov justera eventuella avstånd och lösningar, för att åstadkomma en så optimal badrumsrenovering som möjligt. Så tveka inte att höra av dig om du vill renovera badrum i Stockholm med omnejd!

   

  Badrumsrenovering Stockholm ✓ Renovera badrum Stockholm Totalentreprenad ✓

  renovera badrum badrumsrenovering stockholm

  GRATIS OFFERTER

  Gratis Offert & Hembesök

  FÖRSÄKRADE

  Försäkrade Hos Trygg Hansa

  NÖJD KUND GARANTI

  100% nöjda kunder

  PROJEKTLEDARE

  Personlig Projektledare