Badrumsrenovering

Allt inom badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Stockholm

AES är specialister på badrumsrenovering och utför om- och nybyggnationer åt både privatpersoner och företag i hela Stockholm med omnejd. Vi strävar efter att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Du bestämmer själv om du vill att renoveringen genomförs till ett fast pris eller med löpande kostnad. Alla våra badrumsrenoveringar utgår dessutom från en fastställd tidsplan, och du har en projektledare som är med dig hela vägen från första mötet till avslutat projekt.

Kvalitet i fokus

Vi på AES har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar Stockholm. Vårt mål är att förvandla ditt badrum till vardagens mest rofyllda rum, utan att tumma på vare sig funktionalitet eller kvalitet.

Vi arbetar oavkortat efter dina önskemål och kompromissar aldrig med slutresultatet. Hos oss går kvalitet och effektivitet hand i hand.

Det ska vara enkelt att renovera badrum

Detta innebär en trygghet för dig som kund, då vi är det enda företaget du behöver ha kontakt med under hela processen. Underleverantörer tar vi hand om. Dessutom finns en av våra projektledare på plats under hela renoveringsarbetet.

Vi är med från början till slut

Om du vill ha hjälp med inspiration till inredningslösningar och materialval så kan vi självklart bistå med det. Vi har gedigen kunskap kring vilka material som passar bäst i badrum och är medvetna om hur kostsamt det kan bli med brister i materialval och installation. Om du har en idé över hur du vill att ditt badrum ska utformas, tittar vi gärna på den tillsammans med dig. Då kan vi vid behov justera eventuella avstånd och lösningar, för att åstadkomma en så optimal badrumsrenovering som möjligt.

RENOVERA NÅGOT ANNAT? FRÅGA OSS GENOM FORMULÄRET

Kostnadsfri badrumsrenovering offert

    Ladda upp bilder eller ritningar

    FÖRSÄKRADE HOS

    aes-trygg-hansa