Golvslipning & golvläggning Stockholm

Läggning & slipning

Golvslipning & golvläggning i Stockholm

Golvläggning & slipning i Stockholm

Professionell golvslipning och golvläggning i Stockholm

Vi utför både läggning av nya golv i olika träsorter och slipning av befintliga golv med erfarna hantverkare i hela stor Stockholm. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunder vare sig det gäller att slipa ett gammalt parkettgolv eller lägga laminat eller mer avancerade golvläggningar. Våra golvläggare i Stockholm har lång erfarenhet och strävar alltid att överträffa era önskemål. AES Bygg & Riv AB utför golvläggningsarbeten åt privat personer och företag, BRF:er samt vid nybyggnation, med andra ord kan ni anlita oss vare sig det gäller slipning eller byta ut gamla lister runt golven.

ROT-Avdrag golvarbeten

Reparation och underhåll av golv räknas som rotarbeten och ger rätt till ROT-Avdraget. Ni som äger hus eller bor i lägenhet rätt att utnyttja ROT och kan spara 30% på arbetskostnaden. Önskar ni utnyttja ROT-Avdraget så är det bara att säga till om det så sköter vi hela processen med skatteverket och fakturan ni får från oss har ROT avdraget. Läs mer om ROT och Vilka regler som gäller bland våra frågor och svar. Förutom svar om ROT och hur det fungerar hittar ni flera svar på frågor som kan komma upp vid renovering eller ombyggnad.

Golvslipning av äldre golv

Har ni ett trägolv som blivit äldre eller förlorat sin glans? Varför inte utföra en slipning av golvet ni redan har! Slipa trägolv är oftast en kostnadseffektivare variant än att lägga nytt golv medan resultat oftast blir som ett nytt snyggt golv som håller många år till.

En slipning av golv gör både vardagen för personen/personerna som går på det bättre och höjer värdet på bostaden vid en eventuell försäljning, då många bostadsköpare värdesätter fräscha golv vid eventuella köp. Efter att vi slipat golvet och ni är nöjda kan ni välja mellan flera olika ytbehandlingar som hårdvaxolja, lackering, oljning och betsning.

Nytt golv eller golvlister

Inga jobb är för stora eller för när vare sig det gäller byten av trägolv eller byta golvl. Ni kanske bara önskar byta golvlister eller måla om? Vi lägger samma energi på alla våra jobb vare sig det gäller stora eller små projekt då vi lever på goda referenser och nöjda kunder vare sig det gäller golv eller någon av våra andra tjänster inom bygg och rivning.

 

Golvläggning Stockholm Golvslipning Stockholm

GRATIS OFFERTER

Gratis Offert & Hembesök

FÖRSÄKRADE

Försäkrade Hos Trygg Hansa

NÖJD KUND GARANTI

100% nöjda kunder

PROJEKTLEDARE

Personlig Projektledare