Golvläggning

Läggning och slipning

Vad vi gör inom golv

Läggning av nya golv

Reparation av golv

Slipning av golv

Ytbehandling av olika golv

Byte av golvlister

Målning av golv

Byte av golvlister

Byggtjänster

Golvläggning i Stockholm

Byte och reparation av golv

Vi utför både läggning av nya golv i olika träsorter och slipning av befintliga golv med erfarna hantverkare i hela stor Stockholm. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunder vare sig det gäller att slipa ett gammalt parkettgolv eller lägga laminat eller mer avancerade golvläggningar. Våra golvläggare i Stockholm har lång erfarenhet och strävar alltid att överträffa era önskemål.

AES Bygg & Riv Ab utför golvläggningsarbeten åt privat personer och företag, BRF:er samt vid nybyggnation, med andra ord kan ni anlita oss vare sig det gäller slipning eller byta lister ut gamla lister runt golven.

Golvslipning av äldre golv

Har ni ett trägolv som blivit äldre eller förlorat sin glans? Varför inte utföra en slipning av golvet ni redan har! Slipa trägolv är oftast en kostnadseffektivare variant än att lägga nytt golv medan resultat oftast blir som ett nytt snyggt golv som håller många år till.

En slipning av golv gör både vardagen för personen/personerna som går på det bättre och höjer värdet på bostaden vid en eventuell försäljning, då många bostadsköpare värdesätter fräscha och snygga golv vid eventuella köp. Trost allt går vi på våra golv varje dag. Efter att vi slipat golvet och ni är nöjda kan ni välja mellan flera olika ytbehandlingar som hårdvaxolja, lackering, oljning och betsning. Olika ytbehandlingar ger olika resultat så rådfråga oss gärna om ni är osäkre vad som passar er bäst.

Nytt golv eller golvlister

Inga jobb är för stora eller för när vare sig det gäller byten av trägolv eller byta golvl. Ni kanske bara önskar byta golvlister eller måla om? Vi lägger samma energi på alla våra jobb vare sig det gäller stora eller små projekt då vi lever på goda referenser och nöjda kunder vare sig det gäller golv eller någon av våra andra tjänster inom bygg och rivning. 

Offert vid byte av golv eller slipning

En offert kostar aldrig något hos oss på AES Bygg & Riv AB då vi mer än gärna kommer ut till er och lämnar pris på plats och ni kan i lugn och ro bestämma om det passar er. Våra offerter är aldrig bindande vare sig det gäller golv eller någon av våra andra tjänster.

ROT-Avdrag vig golvläggning eller slipning

Reparation och underhåll av golv räknas som rotarbeten och ger rätt till ROT-Avdraget. Ni som äger hus eller bor i lägenhet rätt att utnyttja ROT och kan spara 30% på arbetskostnaden. Önskar ni utnyttja ROT-Avdraget så är det bara att säga till om det så sköter vi hela processen med skatteverket och fakturan ni får från oss har ROT avdraget. Läs mer om ROT och Vilka regler som gäller bland våra frågor och svar. Förutom svar om ROT och hur det fungerar hittar ni flera svar på frågor som kan komma upp vid renovering eller ombyggnad.

HJÄLP MED AV NÅGOT ANNAT INOM GOLV? FRÅGA OSS GENOM FORMULÄRET

Kostnadsfri golvläggning offert

    Ladda upp bilder eller ritningar

    FÖRSÄKRADE HOS

    aes-trygg-hansa