Köksrenovering Stockholm

Nytt kök eller renovering

FRÅGOR?

Ring Oss

08-31 75 57

Mån-Fre 07:00-17:00

KONTAKTA OSS

  FÖLJ OSS

  Köksrenovering Stockholm – renovera kök med oss!

  köksrenovering i Stockholm renovera kök

  Komplett köksrenovering i Stockholm

  Vi erbjuder köksrenovering i Stockholm för privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert där vi tillsammans går igenom eran plan på ert nya kök. Köket är oftast hemmets centrala samlingsplats där man äter middag, där man hjälper barnen med sina läxor och mycket mer. Så går ni tankar om ett nytt kök är det viktigt att ni planerar köksrenoveringen efter era behov och er budget.

  Renovera kök i Stockholm – totalentreprenad

  För att göra det så enkelt det går tar vi hand om hela renoveringen vare sig det gäller VVS eller elektriker som ofta behövs när man bygger om i kök. Vi anlitar endast välkända och certifierade rörmokare och elektriker med mångårig erfarenhet från branschen vid köksrenoveringar.

  För er som kund innebär det att ni slipper anlita olika hantverkare för olika delar av renoveringen då vi sköter allt det. Under hela renoveringen av ert nya kök har ni er personliga kontaktperson hos oss ni kan ställa frågor till och som sköter alla underentreprenörer som behövs för renoveringen.

  montering av kök stockholm renovera kök

  Montering av kök

  Vi monterar kök från alla kända tillverkare som IKEA, Noblessa, HTH Kök, Kvik samt övriga tillverkare på marknaden. Många gånger behöver kök anpassas efter andra behov än vad som finns hos färdigkök tillverkare. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med montering av ert nya kök, vare sig det är färdigkök eller anpassat kan vi hjälpa er i hela Stockholm.

  Mindre köksrenovering

  Byta köksluckor, ny bänkskiva? Vi utför även mindre ombyggnader och renoveringar av kök i Stockholm. Vi kan hjälpa er att måla om köksluckor, väggar eller byta ut vissa delar i ert befintliga kök. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ett gratis hembesök där vi går igenom era behov.

  Mindre köksrenovering

  GRATIS OFFERTER

  Gratis Offert & Hembesök

  FÖRSÄKRADE

  Försäkrade Hos Trygg Hansa

  NÖJD KUND GARANTI

  100% nöjda kunder

  PROJEKTLEDARE

  Personlig Projektledare