Köksrenovering

Nytt kök eller renovering

Vad vi gör i kök

Komplett köksrenovering

Rivning av kök

Montering av kök

Målning av köksluckor

Väggmålning i kök

Kakelsättning

Snickeri

Takmålning i kök

Golvläggning i kök

Målning av köksluckor

Byggtjänster

Köksrenovering Stockholm

Vi erbjuder köksrenovering i Stockholm för privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert där vi tillsammans går igenom eran plan på ert nya kök. Köket är oftast hemmets centrala samlingsplats där man äter middag, där man hjälper barnen med sina läxor och mycket mer. Så går ni tankar om ett nytt kök är det viktigt att ni planerar köksrenoveringen efter era behov och er budget.

Totalentreprenad vid köksrenovering

För att göra det så enkelt det går tar vi hand om hela renoveringen vare sig det gäller VVS eller elektriker som ofta behövs när man bygger om i kök. Vi anlitar endast välkända och certifierade rörmokare och elektriker med mångårig erfarenhet från branschen vid köksrenoveringar. För er som kund innebär det att ni slipper anlita olika hantverkare för olika delar av renoveringen då vi sköter allt det. Under hela renoveringen av ert nya kök har ni er personliga kontaktperson hos oss ni kan ställa frågor till och som sköter alla underentreprenörer som behövs för renoveringen.

Montering av kök

Vi monterar kök från alla kända tillverkare som IKEA, Noblessa, HTH Kök, Kvik samt övriga tillverkare på marknaden. Många gånger behöver kök anpassas efter andra behov än vad som finns hos färdigkök tillverkare. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med montering av ert nya kök, vare sig det är färdigkök eller anpassat kan vi hjälpa er i hela Stockholm.

Mindre köksrenovering

Byta köksluckor, ny bänkskiva? Vi utför även mindre ombyggnader och renoveringar av kök i Stockholm. Vi kan hjälpa er att måla om köksluckor, väggar eller byta ut vissa delar i ert befintliga kök. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ett gratis hembesök där vi går igenom era behov.

FIXA NÅGOT ANNAT I KÖKET? FRÅGA OSS GENOM FORMULÄRET

Kostnadsfri köksrenovering offert

    Ladda upp bilder eller ritningar

    FÖRSÄKRADE HOS

    aes-trygg-hansa