Måleri Stockholm

Måleri & Tapetsering

FRÅGOR?

Ring Oss

08-31 75 57

Mån-Fre 07:00-17:00

KONTAKTA OSS

  FÖLJ OSS

  Måleri Stockholm & tapetsering Stockholm

  Måleri företag i Stockholm

  Komplett måleri i Stockholm

  Vi målar åt privatpersoner och företag i hela Stockholm både inomhus och utomhus. Vi hjälper er med att måla om allt från lägenheter, villor, kontor, fritidshus eller ett staket bara. Med andra ord kan ni anlita oss för små som stora måleriarbeten. Vi målar enligt branschens alla regler och lägger fokus på kvalitet till rätt pris.

  Seriöst måleri – verksamma i hela Stockholm

  Våra målare är noggranna med allt förarbete som behövs vid målning eller ommålning och tar bort eventuella tapeter, spacklar och slipar alla ytor innan vi målar för bästa resultat. Varje dag städar vi efter oss och tar bort eventuella verktyg så ni som kund ska ha det som bra som det går när man renoverar. När vi är klara och ni är nöjda gör vi en storstädning av platsen.

  Utomhusmålning

  Vi målar på allt från fasader till trä som staket, fönster mm utomhus så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för utvändig målning i Stockholm. Föroreningar i luften tillsammans med vårt svenska klimat gör att fasader slits, därför är det viktigt att välja rätt färg vid målning utomhus. Att måla om sitt hus, sommarstuga eller garage kan både fräscha upp utsidan och och ge ett bättre skydd mot slitage från väder.

  Inomhusmålning

  AES Bygg & Riv hjälper er med alla typer av invändigt måleri Stockholm. Det kan vara målning av väggar, tak, fönster, köksluckor, golvlister eller något annat. Vi utgår från era behov och önskemål gällande färger och produkter, men bistår gärna med vår kunskap inom måleri. Har ni planerar på att renovera köket kan vi hjälpa er med komplett köksrenovering.

  måleri & målare i stockholm
  tapetserare tapetsering stockholm

  Tapetsering i Stockholm

  Det finns flera sätt att fräscha upp sitt boende på. Att tapetsera är ett kostnadseffektivt och snyggt sätt att förändra känslan i olika rum. Med vår breda kompetens inom tapetsering kan vi snabbt och effektivt förnya rum och olika lokaler. För bästa resultat tar vi ner gamla tapeter, spacklar och slipar väggen innan nya tapeter sätts upp. Rådfråga oss gärna om tapeter och mönster om ni är osäkra.

  Underhållsmålning

  Med tiden slits färger och börjar släppa och blekna då kan det va lämpligt med underhållsmålning för att snygga till och förlänga livslängden på färgen. Vi hjälper er med all sorts underhållsmålning vare sig det är fasader, dörrar eller något annat. Vi är det trygga valet när ni söker målerifirma i Stockholm.

  GRATIS OFFERTER

  Gratis Offert & Hembesök

  FÖRSÄKRADE

  Försäkrade Hos Trygg Hansa

  NÖJD KUND GARANTI

  100% nöjda kunder

  PROJEKTLEDARE

  Personlig Projektledare