Måleri

Målning inomhus & utomhus

Vad vi målar

Utomhusmålning

Inomhusmålning

Målning av väggar

Fönster målning

Trapphusmålning

Om- & nybyggnadsmålning

Underhållsmålning

Målning av snickerier

Trappmålning

Takmålning

Golvmålning

Målning av köksluckor

Byggtjänster

Målare i Stockholm

Vad våra målare gör

Vi målar åt privatpersoner och företag i hela Stockholm både inomhus och utomhus. Vi hjälper er med att måla om allt från lägenheter, villor, kontor, fritidshus eller ett staket bara. Med andra ord kan ni anlita oss för små som stora måleriarbeten. Vi målar enligt branschens alla regler och lägger fokus på kvalitet och kostnadseffektivitet vare sig det gäller målning eller tapetsering. Så tveka inte att kontakta oss när det ska målas om nytt eller gammalt i Stockholm. Vi kommer gärna ut och tittar på måleriarbetet innan och lämnar en offert på plats kostnadsfritt.

Inomhusmålning

AES Bygg & Riv hjälper er med alla typer av invändigt måleri Stockholm. Det kan vara målning av väggar, tak, fönster, köksluckor eller något annat. Vi utgår från era behov och önskemål gällande färger och produkter, men bistår gärna med vår expertis inom måleri. Med andra ord är vi det trygga valet när det ska målas!

Utomhusmålning

Föroreningar i luften tillsammans med vårt svenska klimat gör att fasader slits, därför är det viktigt att välja rätt färg vid målning utomhus. Att måla om sitt hus, sommarstuga eller garage kan både fräscha upp utsidan och och ge ett bättre skydd mot slitage från väder. Vi målar på allt från trä till tegel utomhus så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för utvändig målning i Stockholm.

Tapetsering

Det finns flera sätt att fräscha upp sitt boende på. Att tapetsera är ett kostnadseffektivt och snyggt sätt att förändra känslan i olika rum. Med vår breda kompetens inom tapetsering kan vi snabbt och effektivt förnya rum och olika lokaler. För bästa resultat tar vi ner gamla tapeter, spacklar och slipar väggen innan era nya tapeter sätts upp. Rådfråga oss gärna om tapeter och mönster om ni är osäkra.

Underhållsmålning

Med tiden slits färger och börjar släppa och blekna då kan det va lämpligt med ommålning för att snygga till och förlänga livslängden på färgen. Vi hjälper er med all sorts underhållsmålning vare sig det är fasader, dörrar eller något annat. 

Noggranna målare

Våra målare är noggranna med allt förarbete som behövs vid målning eller ommålning och tar bort eventuella tapeter, spacklar och slipar alla ytor innan vi målar för bästa resultat. Varje dag städar vi efter oss och tar bort eventuella verktyg så ni som kund ska ha det som bra som det går när man målar om. När vi är klara och ni är nöjda gör vi en storstädning av platsen.

MÅLNING AV NÅGOT ANNAT? FRÅGA OSS GENOM FORMULÄRET

Kostnadsfri måleri offert

    Ladda upp bilder eller ritningar

    FÖRSÄKRADE HOS

    aes-trygg-hansa