Murare

Vi murar & river

Vad vi murar

Murning och puts av väggar

Platssättning

Murning av fasader

Murning av skorstenar

Reparation av skorstenar

Fasadmurning

Klassisk murning

Invändiga murningsarbeten

Byggtjänster

Murare Stockholm

Hjälp med allt inom murningsarbeten i Stockholm

Vi på AES BYGG & RIV AB hjälper er med det mesta inom murningsarbeten i Stockholm. Vare sig ni behöver hjälp med mindre eller större murningsarbeten står våra erfarna murare redo att förverkliga era planer. Murade väggar beroende på ålder och skick kan göras om till flera olika tusenden som får er fastighet att se modernare ut och i bättre skick. Vid murning och murningsarbeten är det bäst att göra en analys av hur den befintliga muren ser ut för att kunna bedöma bäst sätt att mura om den. I fall ni är intresserade av att mura om fixa en gammal mur så kan ni kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi kommer gärna ut och lämnar offert på plats helt gratis vart ni än bor i Stockholm.

Nöjda kunder

Kundnöjdhet är det viktigaste vi har och strävar alltid efter att göra ett jobb som överträffar era förväntningar vid murning till rätt pris. Behövs det kommer vi gärna ut och tittar på projektet gratis och lämnar en offert. Vi har både f-skattsedel och är försäkrade genom Trygg Hansa. Läs mer om oss och vad vi värdesätter vare sig det gäller mureri eller någon av våra andra tjänster.

Murning vid nybyggnation

Vi hjälper även till vid nybyggnation när det gäller murning i Stockholm. Vare sig det gäller mura en ny fastighet eller en mur runt tomten kan ni vända er till oss. Vi jobbar med både privatpersoner och företag i Stockholms området.

MURA NÅGOT ANNAT? FRÅGA OSS GENOM FORMULÄRET

Kostnadsfri mureri offert

    Ladda upp bilder eller ritningar

    FÖRSÄKRADE HOS

    aes-trygg-hansa