Renovera kök Solna, Täby & Sollentuna – köksrenovering med oss!

Nytt kök eller renovering

FRÅGOR?

Ring Oss

08-31 75 57

Mån-Fre 07:00-17:00

KONTAKTA OSS

  FÖLJ OSS

  Renovera kök Solna, Sollentuna & Täby – köksrenovering med oss!

  köksrenovering i Stockholm renovera kök

  Renovera kök Solna, Sollentuna & Täby

  Köket är för många hemmets viktigaste plats, och vi på AES Bygg & Riv vet vilken skillnad en köksrenovering kan göra i hemmet. Vi har under åren hjälpt flera nöjda och glada kunder i Solna, Sollentuna & Täby med omnejd med att renovera kök, och står redo att göra samma sak för dig. Våra hantverkare har en hög kunskapsnivå och är utrustade med den senaste utrustningen, så du kan vara säker på att köket hamnar i goda händer. Vi vänder oss både till privatpersoner och företagare i Solna, Sollentuna & Täby med omnejd och har alltid dina önskemål i fokus. Kontakta oss gärna för offert eller om du vill bolla er idé med oss.

  Totalentreprenad – vi tar hand om allt

  Vi gör köksrenovering enkelt för våra kunder och tar gärna ett helansvar för arbetet med ditt kök. Med oss slipper du anlita olika hantverkare som elektriker eller rörmokare, du behöver endast beskriva era önskemål så tar vi fram en plan och kontaktar välkända och certifierade hantverkare som arbetar med ert projekt sida vid sida med oss. Du får även en egen kontaktperson som projektleder din renovering och alltid är redo för dina frågor eller önskemål.

  montering av kök stockholm renovera kök

  Vi monterar ditt kök

  Vi har stor erfarenhet av att montera kök från flertalet stora tillverkare som IKEA, HTH Kök, Kvik och Noblessa men monterar även många kök från andra tillverkare. Vi arbetar både med anpassade kök och färdigkök. Färdigkök behöver många gånger anpassas till andra behov än vad som finns hos tillverkaren. Det är något vi står redo att hjälpa till med, utöver själva monteringen.

  Mindre köksrenovering i Solna, Täby & Sollentuna

  Vill du fräscha upp köket utan att skaffa nytt eller göra en större renovering? Vi kan hjälpa dig att byta köksluckor eller få din nya bänkskiva på plats. Dessutom kan vi bistå med målning av köksluckor, väggar och byte av delar i ditt befintliga kök.

  Har du frågor? Vill du prata om din idé eller få prisuppgift? Vi välkomnar kunder som behöver hjälp med köksrenovering från Solna, Sollentuna och Täby med omnejd, tveka inte att kontakta oss!

  Mindre köksrenovering

  Renovera kök Solna Renovera kök Sollentuna Renovera kök Täby

  GRATIS OFFERTER

  Gratis Offert & Hembesök

  FÖRSÄKRADE

  Försäkrade Hos Trygg Hansa

  NÖJD KUND GARANTI

  100% nöjda kunder

  PROJEKTLEDARE

  Personlig Projektledare