Takläggning Stockholm

Takläggning & Taktvätt

FRÅGOR?

Ring Oss

08-31 75 57

Mån-Fre 07:00 – 17:00

KONTAKTA OSS

  FÖLJ OSS

  Taktvätt & Takläggning i Stockholm

  takläggning och reparation av tak i stockholm

  Professionella takläggare i Stockholm

  AES Bygg & Riv AB utför professionell takläggning och omläggning av olika sorters tak i hela Stockholm. Vi gör takomläggningar och renoverar tak inom betong, trä, tegel och plåttak. Bland våra kunder finns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag utspridda över hela Stockholm. Genom att alltid använda bästa lämpliga material och moderna verktyg säkerställer vi hög kvalitet och lång livslängd på alla våra takjobb vare sig det gäller mindre takarbeten eller kompletta takbyten.

  Taktvätt i Stockholm

  Beroende på hur växter och område ser ut runt fastigheten så är vissa tak mer eller mindre utsatta för smuts och yttre påverkan från väder och natur. Har mossa och/eller rötter börjat sätta sig på taket finns det risk för att fukt tränger igenom under takpannorna och skadar tätskiktet. Genom att utföra en taktvätt kan ni både förlänga livslängden på taket och förhindra både frost och fuktskador på ert befintliga tak.

  Alla tak är unika

  Eftersom hus och tak alla är olika samt använder olika material är alla takjobb unika på sitt sätt. Därför kommer vi ut till er och gör en översyn av ert tak på plats och går igenom tillsammans vad som behöver åtgärdas. Utifrån det lämnar vi en kostnadsfri offert som ni i lugn och ro kan gå igenom. Så tveka inte att höra v dig om du ska tvätta tak eller lägga tak i Stockholm med omnejd!

   

  Takläggning Stockholm Taktvätt Stockholm

  GRATIS OFFERTER

  Gratis Offert & Hembesök

  FÖRSÄKRADE

  Försäkrade Hos Trygg Hansa

  NÖJD KUND GARANTI

  100% nöjda kunder

  PROJEKTLEDARE

  Personlig Projektledare